ProSeed.hu - Török Péter E.V. Általános szerződési feltételek

ProSeed.hu - 2010-2020

Általános Szerződési Feltételek

 • 1. A szolgáltatás

  A szolgáltató a felhasználó részére tárhelyet bocsájt rendelkezésre, a befizetés megérkezése után, és ezen tárhelyhez több különböző módon biztosít titkosított hozzáférést, a befizetés szerinti időtartamra.

 • 2. Személyes adatok védelme

  A szolgáltató a felhasználó személyes adatait (melyet regisztráció alkalmával adott meg vagy email-en keresztül) az érvényes jogszabályoknak megfelelően kezeli, és azt 3. fél részére nem adja át semmilyen célból.

 • 3. Adatok védelme

  A tárhelyen elhelyezett adatok biztonságos tárolásáról, és védelméről a szolgáltató gondoskodik, és azt 3. fél részére nem teszi elérhetővé semmilyen körülmények között. Minden bejövő adat 128 Bites titkosítása folyamatos és automatikus.

 • 4. Tárhelyen elhelyezett tartalom

  A tárhelyen elhelyezett adatokért kizárólag a felhasználók felelnek. Török Péter E.V. nem vállal felelősséget a szerveren található tartalmakért, melyeket a felhasználók helyeztek el! Az elhelyezett adatok eredetiségéért, jogtisztaságáért a felhasználót terheli felelősség. A jogsértőnek vélt adatok eredetiségének igazolására a szolgáltató felkérheti a felhasználót, és amennyiben 24 órán belül nem igazolja ezen tartalmak jogtisztaságát, a szolgáltató jogosult ezen adatok visszaállíthatatlan törlésére.

 • 5. Hozzáférés a szerverhez

  Sikeres befizetést követően legkésőbb 24 órán belül e-mail formájában elküldjük a hozzáférési adatokat a szerverhez. Ez alól kivételt képeznek a következő esetek:

 • A szolgáltató internetelérést hátráltató tényezők (karbantartás, műszaki hiba)
 • Az ügyfél által rendelt csomag hiány miatt nem adható ki (ez esetben 48-72 óra az átfutási idő, míg a szolgáltató beszerzi a megfelelő merevlemezt a szerverhez (kivételt képeznek a munkaszüneti napok és a hétvégék)) A szolgáltató ezen esetekben, az ügyféllel felveszi a kapcsolatot, és e-mail formájában közli a várható várakozási időt!

 • 6. Felmondás/Panasz

  1.a Mindkét félnek joga van a szolgáltatás megszüntetéséhez. Ezt e-mail formájában legalább 7 munkanappal a felmondás előtt jelezni kell. A pénzvisszafizetés csak abban az esetben érvényes, ha a szolgáltatás a szolgáltató hibájából kifolyólag nem elérhető. Erre akkor van lehetőség, ha a vállalt éves 99%-os rendelkezésre állás mellett bizonyítható, hogy a szolgáltatás hosszabb ideig nem volt elérhető. A pénzvisszafizetés az elhasznált időre nem érvényes, csakis a fennmaradó napok kerülnek visszafizetésre. | 2.a Ha a szolgáltatás bizonyíthatóan elérhető és használható, de az ügyfél saját vagy számítógépe hibájából nem tudja azt használni, akkor az ügyfél pénzvisszafizetésre nem jogosult. A szolgáltatás felmondását kérheti, a kifizetett időszakra a szolgáltatás elérhető marad.

Fontosabb kérdések és válaszok

- Mi ez a seed szerver szolgáltatás?

A seed szerver szolgáltatás hasonló az otthoni torrentezéshez, csak sokkal nagyobb sebességgel és a nap 24 órájában tölt fel és le külön költségek nélkül (letöltés korlát, áram, hasonlók).

- Miért érdemes a ProSeed-et választani?

 • Stabil, gyors szervergép, folyamatos monitorozással!
 • 1 Gbit-es sávszélesség, dedikált
 • qBittorrent WebUI felület
 • Folyamatos FTP kapcsolat
 • Több féle fizetési lehetőség
 • Folyamatos e-mail fiók ellenőrzés
 • 1000 GB tárhely is elérhető
 • 99%-os rendelkezésre állás éves szinten
 • Legjobb ár/érték arány a szolgáltatók között!

- Az én gépemnek futnia kell ahhoz, hogy seedeljek ezzel a szolgáltatással?

Természetesen ez az ügyfelek gépétől függetlenül működik, így nem kell az otthoni gépnek futnia.

- Mi kell ahhoz, hogy tudjam használni a seed szervert?

Szükséged lesz egy böngésző programra, továbbá egy FTP kliensre is. Mindkét program letölthető honlapunk jobb oldalán található linken.

- Hogyan tudom használni a seed szervert?

A befizetés után, e-mail-ben elküldjük a szükséges elérhetőségeket. Az ott található linken majd be tudsz lépni a WebUI-ba, amit a böngésződbe tudsz kezelni. Használtat megegyezik a uTorrent kliens változatával. FTP kliens használata is egyszerű. Az ahhoz kapott elérhetőséget csak be kell írni a kliens programba és már elérhető a tárhelyed tartalma.

- Hogyan tudom elküldeni a szolgáltatás összegét?

E-mail-es egyeztetés után elküldjük neked a megfelelő módot.

- Ha befizetem a szolgáltatás díját, mikor kapom meg a hozzáférésemet?

Amint megjelent a számlánkon az összeg, azonnal aktiváljuk a hozzáférést. MKB-s utalás esetén hétköznap azonnal megkapjuk az összeget. Más bankból való utalás esetén 3-4 óra átfutási idő van. A visszaélések miatt, nem tudunk elfogadni képernyőképet. Rózsaszín csekk esetében 3 munkanap az átfutási idő.

- A weblapon megjelölt összegért meddig kapok hozzáférést?

A weblapon megjelenített összegek természetesen egy hónapra vonatkoznak.

- Hónap közben is tudok rendelést leadni?

Természetesen igen. Bármikor lehet rendelni tőlünk. Az összeg beérkezésének napjától számítjuk az 1 hónapot.

- Milyen hozzáféréseket kapok a szerverhez?

Utorrent WebUI-t és FTP-t kap minden felhasználó.

- FTP-nél van valamilyen korlátozás?

Az FTP-n semmilyen korlátozás nincs!

- Van teszt lehetőség?

Nincs teszt lehetőség, mivel több visszaélés is történt ezzel kapcsolatban!